Следете не:

Веб страни

Home Веб страни

Брз контакт

  Контактирајте не?

  Контактирајте не за секое прашање и информација.

  info@gbb.mk

  071 330 900

  Веб страни

  Според последните информации, во дигиталниот свет, во моментов се активни околу 1,9 милијарди веб страни.

  • Имате ли и Вие веб страна?
  • Го претставува ли таа Вашиот бизнис, производи и услуги на најдобар можен начин?
  • Имате ли на неа – повици за акција?
  • Го мерите ли бројот на посети, просечни задржувања на страната, најпосетувани страници?
  • Поврзана ли е со Вашите социјални мрежи?

  Од вкупно 7 милијарди жители во светот, повеќе од 4 милијарди се online. Немате избор. Влезете и Вие во овој тренд, направете модерна веб страна, издвојте се во дигиталната џунгла и поентирајте!

  Нашите експерти ќе Ви помогнат да креирате модерна и ефикасна веб страна – која ќе го презентира Вашиот бренд, вашите производи и услуги, ќе Ви помогне да оставите впечаток и да ги мотивирате Вашите потенцијални клиенти да соработуваат токму со Вас.

  АНАЛИЗА НА РЕЗУЛТАТИТЕ

  Остварете резултати

  Нашиот примарен фокус во работата е да бидете задоволни. Затоа сме со Вас од почетокот до крајот. Заедно ќе ги анализираме постигнатите резултати

  Комплетна поддршка

  Очекувајте целосна поддршка. И во креирањето, дизајнот, пуштањето ви функција на веб страната и нејзиното континуирано одржување.

  Со GBB можете целата грижа за Вашата веб страна да ни ја препуштите нам. Од веб дизајнот, до хостингот и купувањето име на страната (domain). Ова се нашите услуги :

  • Дизајн на веб страна
  • Редизајн на веб страна
  • Хостинг
  • Domain

  • Поврзување со социјални мрежи
  • Поддршка

  Дизајн на веб страна

  Врз база на Вашиот бизнис, цели, буџет – ќе Ви понудиме модерно и функционално решение – веб страна со која квалитетно ќе го презнетирате вашиот бренд.

  Хостинг и домаин

  За да имате веб страна, потребно е да обезбедите и хостинг и име (домаин) на Вашата страна. Ќе ви помогнеме во сите овие активности.

  Поврзување со социјални мрежи

  Ќе ви помогнеме да ја поврзете веб страната со Вашите профили на социјалните мрежи – Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube

  Изберете план според Вашите потреби

  Зависно од потребите и буџетот ќе ви понудиме најдобри можни решенија.
  АНАЛИЗА НА СТРАНАТА

  АНАЛИЗА НА СТРАНАТА

  Анализирајте го бројот на посети, навиките на вашите посетители на веб страната.

  ПОСТИГНЕТЕ РЕЗУЛТАТИ

  ПОСТИГНЕТЕ РЕЗУЛТАТИ

  Заедно да ги поставиме акциите и очекуваните резултати (посети, активности, продажба).