Следете не:

Медиуми и PR

Home Медиуми и PR

Закуп на медиуми

GBB има одлични релации со медиумите во нашата земја (тв, радио станици, интернет портали, весници и магазини). Дозволете да направиме медиа план со најдобар избор на медиумите во кои ќе ги пласирате Вашите рекламни пораки, промоции и акции.

ПР Активности

Во модерното време, поважни од конвенционалните платени реклами и огласи стануваат специјалните PR објави со кои ќе го зајакнете Вашиот имиџ и пласирате Вашата порака. Ќе ви помогнеме во оваа цел.

DOMESTIC TRAVEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod.

INTERNATIONAL TRAVEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod.

МЕДИУМСКИ УСЛУГИ

Во ваше име, ќе го направиме закупот на медиумски простор во селдните медиуми  :

  • TВ Станици
  • Радио станици
  • Кабелски оператори
  • Весници и магазини

  • Интернет портали
  • Билборди
  • Социјални мрежи

Брз контакт