Следете не:

Дизајн и печатење

Home Дизајн и печатење

Брз контакт

  Ви треба помош?

  Јавете ни се. Ќе ви одговориме во најбрзиот можен рок

  info@gbb.mk
  (071) 330 900

  Дизајн и печатење

  GBB Ви нуди секаков вид на креативни услуги.

  • Дизајн и печатење на флаери, каталози, списанија, магазини
  • Дизајн и печатење на визит карти, меморандуми, формулари,
  • Брендирање на објекти и локации,
  • Дизајн и печатење на постери, билборди,
  • Дизајн и печатење на рекламни материјали и подароци

   

  СОЗДАДЕТЕ КОРПОРАТИВЕН ИМИЏ

  Во нашата Агенција можете да добиете комплетен бренд имиџ. Креирање на лого, изработка на корпоративни документи (меморандуми, дописи, формулари), бренд елементи (реклами, тотеми, билборди…)

  ИДЕЈА

  ИДЕЈА

  Врз база на Вашите инпути, ќе дизајнираме ефикасни решенија.

  ДИСТРИБУЦИЈА

  ДИСТРИБУЦИЈА

  Ќе ви помогнеме да ги изработите и испорачате рекламните материјали и пораки.

  РЕЗУЛТАТИ

  РЕЗУЛТАТИ

  Заедно ќе ги анализираме резултатите од нашите активности.

  НАЈДОБРИ РЕШЕНИЈА ЗА ВАШИОТ БУЏЕТ

  Понуда согласно Вашиот буџет

  Сакате да направите акција, промоција или кампања? Ја имате идејата, концептот и буџетот…?

  Овие параметри ни се доволни за да изготвиме ефикасно решение со кое ќе ја постигнете Вашата цел.

  Комплетна понуда

  Во нашата понуда ќе ги добиете најдобрите можни цени за креативниот дизајн и за печатењето на : флаери, каталози, проспекти, ценовници, писма, постери, билборди, реклами…

  Креативен совет

  Покрај изведбата на бараниот проект, ќе Ви дадеме совет и за други алатки со кои можете на креативен и прфатлив начин да ги остварите полесно и побрзо своите цели.