Следете не:

Промоции и евенти

Home Промоции и евенти

Промоции и евенти

Сакате да организирате настан. Промоција или лансирање на нов производ, услуга или продажно место. Сакате да организирате презентација, конференција или состанок од поголем обем. За сите Ваши потреби Ви стоиме на комплетно располагање.

КОМПЛЕТНО РЕШЕНИЕ

Во нашата понуда ќе имате целосна поддршка за организација на евентот. Од изготвување на концепт, креирање и испраќање покани, барање и добивање дозволи, организација на домашни и странски гости, организација на настанот согласно Вашите барања – избор на локација, организација (бина, озвучување, опрема, симултан превоз, изведувачи, кетеринг…)

За сите работи поврзани со Вашиот настан, можете слободно и комотно да ни ја препуштите целата грижа.