Следете не:

Социјални мрежи

Home Социјални мрежи

Брз контакт

  Јавете се

  Побарајте совет и понуда за сите наши услуги.

  gbbmarketing@yahoo.com
  (071) 330 900

  Социјални мрежи

  Социјалните мрежи остануваат еден од најголемите феномени на денешното време. Според последните податоци, околу 2,3 милијарди луѓе имаат профил на Facebook. Повеќе од 30% од светската популација е присутна на оваа мрежа. Околу 90 милиони фотографии се објавуваат секој ден на Instagram.

  Имате ли и вие профил на Facebook и Instagram? Youtube? Го користите ли потенцијалот на овој неверојатен феномен?

  ШТО МОЖЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ ВО "GBB"?

  Нашите експерти ќе Ви помогнат максимално да го искористите потенцијалот на социјалните мрежи преку:

  • Kреирање на нова или редизајн на постоечка Facebook страна
  • Комплетно водење на Facebook страната
  • Дизајн и поставување постови
  • Рекламни кампањи на Facebook со jaсно и прецизно дефинирани буџети и таргет групи
  • Instagram, Youtube, Linkedin…

  AНАЛИЗА НА РЕЗУЛТАТИ

  Комплетна статистичка анализа на резултатите од менаџирањето на Facebook страната. Број на посети, фанови, интеракции.

   

  • Интеракција и поврзување на веб страната со социјалните мрежи.
  • Кампањи, промоции, акции

  Facebook и Instagram

  Ова се сеуште – најмоќните социјални мрежи, со огромен број на членови во земјата и светот. Огромен потенцијал на дланката. Со редовно постирање на бесплатни и платени постови (објави) ќе обезбедиме поголем “brand awareness”, подобар имиџ, брз и лесен пласман на информации, акции и кампањи. Ќе предизвикаме директен фидбек (јавувања, прашања, пораки, интеракција…). Преку креативни кампањи ќе ја зголемиме посетеноста на Вашата веб страна.