Следете не:

Ви треба Маркетинг поддршка? Контактирајте не веднаш!

Оставете ги Вашите контакт детали. Ќе Ве побараме во најбрз можен рок.

Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

Бидете во тек со новите трендови. Веб страна, социјални мрежи, е-пораки, огласување...

Креативни решенија

Креативни решенија

Оставете впечаток. Дизајн и печатење на огласи, флаери, каталози, постери...

Медиуми и PR

Медиуми и PR

Изработка на медиа план, закуп на медиуми и комуникација според вашиот буџет.

За нашата Компанија

Во нашата маркетинг агенција – GBB (Good-Better-Best), преку модерните маркетинг концепти и алатки, Ви нудиме решенија (идеално прилагодени на Вашиот бизнис, буџет, можности и очекувања) за континуиран развој и подобрување на Вашата организација.

Работиме посветено за да создадеме :

100%

Задоволни клиенти и деловни партнери

Што им нудиме на нашите Клиенти

Маркетинг стратегија, концепт, решенија и алатки - со кои ќе го фатат ритамот на модерното работење, ќе бидат конкурентни на пазарот и ќе ги остварат посакуваните и проектирани резултати.

Комплетна стратегија

Каде сте? Каде сакате да бидете? Нашите маркетинг експерти ќе ви помогнат да стигнете до посакуваните цели и резултати.

Пакет за мали фирми

Кој вели дека малите и средни компании немаат буџет за маркетинг? Пакети од 15.000 денари месечно.

Креативен настап

Со креативните маркетинг решенија, остварете максимален ефект за Вашето вложување.

Професионални и ефикасни маркетинг решенија

Креирање и одржување на модерна веб страна

Во новата дигитална џунгла постојат активни 1,9 милијарди веб страни. Направете модерна веб страна со која ќе се издвоите. Ќе го претставите Вашиот бизнис, продукти и услуги на најдобриот можен начин.

Креирање и водење на социјални мрежи

Според последните податоци, околу 30% од светската популација има отворено Facebook профил. 95 милиони слики секој ден се објавуваат на Instagram. Го користите ли овој масивен бизнис потенцијал?

Презентации, евенти, конференции...

Нашите експерти ќе Ви помогнат да смислите и направите презентација, евент, настан – кој ќе остави вистински впечаток. Буџетот не е секогаш најважната работа.

ШТО МОЖЕМЕ ДА НАПРАВИМЕ ЗА ВАС

Нашите услуги

Погледнете дел од конкретните услуги и проекти кои можеме да ги изработиме за Вас и Вашиот бизнис.

Дигитален маркетинг

Комплетно водење на дигиталното огласување. Веб страни, социјални мрежи, e-mail маркетинг, огласување

Традиционален маркетинг

Дизајн, брендирање, печатење, медиа планирање, медиа закуп, PR...

Нашите клиенти

Нашите експерти имаат работено на маркетинг проекти за многу домашни и светски брендови. Оваа листа допрва ќе расте и ќе се зголемува.