Следете не:

За нашата агенција

Home За нас

GBB (Good Better Best) Агенција со концепт

Во нашата маркетинг агенција (GBB) од Скопје, го следиме деловниот концепт за континуирано подобрување и развој на нашите клиенти. Со примена на модерните маркетинг решенија ќе Ви помогнеме да го подобрите Вашиот имиџ, организација, резултати и да стигнете до Вашите цели.

01. Планирање и стратегија

Во секој проект се обидуваме на најбрз и најлесен начин да стигнеме до заеднички дефинираните цели и очекувања.

02. Задоволство на клиентите

Во процесот и соработката, задоволството на клиентите од спроведените проекти ни е приоритет број 1.

Комплетни маркетинг решенија

Во нашата агенција можете да добиете комплетни или парцијални маркетинг решенија. Веб страни, социјални мрежи, дизајн и печатење, брендирање, закуп на медиуми. Сите услуги на едно место

Неколку причини да не изберете

Максимален квалитет

Без оглед на висината на Вашите буџети, ќе испорачаме максимален квалитет во вашиот проект.

Деловен пристап и односи

Веруваме во коректен пристап и добри деловни односи. Проверете не

Нудиме решенија и резултати

Ќе Ви дадеме совет. Испорачаме решение. Но и заедно ќе ги следиме резултатите.

Специјален пакет за мали и средни претпријатја.

Кој вели дека малите фирми немаат пари за маркетинг? Дозволете да Ви понудиме проверени и ефикасни решенија, со кои ќе можете да бидете присутни, забележани и конкурентни на пазарот.

Со пакети кои почнуваат од 15.000 денари месечно

Препуштете ја работата на експерти кои ќе Ви направат предлог за маркетинг активности во Вашата фирма. Не морате да експериментирате, вработувате, превземате големи обврски, одговорности и трошоци.

1000+

Успешни

Проекти на нашите експерти

15+

Земји

Во кои ги нудиме нашите услуги

20+

Години

Искуство на нашите експерти

Специјалисти за Вашиот дигитален настап

Во време на денешната дигитална џунгла - немате никаков избор. Морате да бидете присутни на интернет. Да имате квалитетна веб страна, социјални мрежи, база на клиенти кои ќе ги контактирате и информирате.

Што Ви нудиме ?

Стратегија, концепт, поврзување на модерните интернет алатки за што подобар и поефикасен настап.