Следете не:

Пакет за мали фирми

Home Пакет за мали фирми

Пакет за мали фирми

Имате добар производ? Врвна услуга? Конкурентни цени? И самите знаете дека овие предуслови веќе одамна не се гаранција за успешен бизнис. Во конкурентската борба на пазарот, едноставно – морате да се рекламирате. Да вложите во маркетинг, промоција… Добрата вест е што со помош на модерните маркетинг алатки, за вашата промоција не Ви се неопходни огромни буџети, пари, експерти на Вашиот платен список. За малите и средни бизниси, со ограничени буџети, ја дизајниравме нашата :

Специјална понуда

Одличен пакет прилагоден на Вашиот бизнис

15.000 ДЕНМЕСЕЧНО
Јавете се веднаш!

ШТО ПОКРИВА НАШИОТ ПАКЕТ?

Во скромниот пакет од само 15.000 денари месечно, за Вашата мала или средна фирма ќе обезбедиме :

  1. дизајн и пуштање во функција на промотивна веб страна
  2. месечно апдејтирање на веб страната
  3. отворање и месечно водење на еден facebook профил
  4. дизајн на визит карти
  5. дизајн на 1 флаер месечно

Искоритете ја оваа можност и обезбедете маркетинг поддршка за Вашата фирма.